Wednesday, 9 September 2015

#EvinTurns26


Hye there..

Again I nak update cerita yang dah berhabuk. Ala.. macam tak biasa. Pernah pulak kan update cerita panas dari oven, kan memang biasa post cerita dah sejuk basi. LOL.

On 13 August 2015, genaplah seorang Syazeven Effatin Azma bt. Mohd Asri berumur 26 tahun. Thanks arwah mak lahirkan kite and jaga kite sampai jadi comel cenggini. Mak, I'm 26 this year and I'm still jobless. Hehehe.

Since I memang hide my birthday from FB so awal pagi tu memang xde sape pon wish except le sibs la. Abah pon tak wish, kecik hati! Hahahaha. Dah petang tu baru la ada kawan2 wish, mungkin dorang baru dpt petunjuk kot. Nasib baik! Kalau tak I merajuk setahun. Hahaha. Taklaa. Tak kesah pon, paham masing2 ada urusan sendiri. Eceh!

But since my sister well aware yang I memang pesen suka kek, so yeay me! I got a Baskin Robbins birthday cake from Kak Uji and her family + Jiya. Sayang korang! Well, I love birthday!

Cake pilih sendiri. Tak sedar diri dah tua
nak jugak ade ginger man tuh.


The Birthday Girl 

Cik Inci - Kak Uji - Icad Amim-Jiya

A few days later, my precious UTM Buddies pulak celebrate. Konon-konon surprise birthday party la kan tapi padahal I dah tau about this plan sehari sebelum tu sebab some of them acting so obvious. Hahahaha. Takpe, walaupun surprise tak menjadi, deco party yang ala2 picnic style ni memang surprised. Totally tak expect. Ingat macam gather-gather, makan-makan, gambar-gambar camtu je. Thanks korang yang menjayakan birthday party #EvinTurns26 ni. And thank you jugak untuk semua wishes dalam envelope tu. Sobss.. terharu! Okay, enjoy the pictures of our happy faces!

Teaser?
Eh eh..sama pulak kaler baju dgn kek!








With The Girls

With The Boys

With ex rumie, Atiqah

With mastermind, Syaza

Alhamdulillah, sepanjang 7 tahun kat UTM, korang tak pernah lagi miss celebrate birthday aii.. Next year?? Tak tahulah masing2 katmana dah.

Love, Evin Effatin