Tuesday, 25 November 2014

Thursdate with Them

Assalammualaikum semua..

Ok this is just a quick update. I am all excited sebab khamis lepas dapat jumpa kawan-kawan sekolah menengah (read: Affaf Musfirah & Fatin Fazreen). Kebetulannya memang Abah suruh balik Tg Karang kejap so ambil kesempatan la hangout with these two creatures, plus Fatin memang ambik cuti hari Khamis tu, and Affaf ada kat Meru. So yeay me! Sampai Klang around 3 pm, pas solat semua Fatin terus fetch bawak pegi lunch. Hihiks Cik Paten tau-tau je I suka #ProjekJJCM kan, terus bawak lunch kat Cotton Craft area Seksyen 13 Shah Alam. As usual restoran cenggini served western food je which is my favourite.



Cik Paten + Cik Effatin. Boleh?

Kegembiraan terpancar bila depan makanan

The food was delicious and highly recommended. Tengs Cik Paten bawak kite and belanja kite. My tummy thanks you, a lot! Pas makan, weolss off to Laman Seni Seksyen 7 pulak. Serius sangat fefeeling tourist tau. Semua benda nak tengok, nak explore. Padahal IC 10, bak kata Cik Paten. Hahaha. Mula-mula cam segan jugak nak posing kan tapi dah semua yg datang Laman Seni ni masing-masing memang camwhoring, so join je la apa lagi. Kesah pulak kan?








Pas dah puas posing, dah almost lewat petang. So gerak ke AEON Bukit Raja. Serius dah dekat 6 tahun kot tak datang sini. Padahal kat sini la tempat lepak zaman dulu. Dulu mana ada SCM, Aeon Bukit Tinggi semua. Sini pon dah heaven dulu. Kat sini cari hadiah untuk mommy to be, Puan Affaf kite. Pusing punya pusing, discuss punya dicsuss, we decided to buy a bag for le mommy to be + le baby. Then, we rush to Setia City Mall to meet Affaf. Time solat maghrib, boleh plak terjumpa kat situ. Apa lagi buat kecoh la kat surau padahal orang kiri kanan sibuk nak solat. ishh isshh ishhh,.dah tua kot masing-masing.
Quick meet up

Posing dgn baby bump!

Affaf - Evin - Fatin
So dah abis chit chat, gelak-gelak cam orang sewel kat SR tu sampai waiter tu sengih-sengih tgok kitorang, SCM pon dah nak tutup around 10 pm kitorang pon gerak la balik. Kejap je dapat jumpa tapi macam-macam cerita keluar. Malam tu I sleepover kat rumah Fatin tapi tak sempat borak apa-apa, I dah terlelap. Penat sangat kononnya. Erkk.. Btw, thanks Fatin for your hospitality. Nanti turun Klang, I dtg sleepover lagi k. Hikss..

No comments:

Post a Comment