Saturday, 14 January 2012

Monsta Café Bukit Indah

Last Saturday, we (me, Azzu Syaza, Amir Saufi and Awang Azrul) had lunch at Monsta Café, located at Bukit Indah..ala, dekat jalan otw pi Jusco Bukit Indah tuh.. kat building near Domino’s Pizza + Malay Village Restaurant tuh.. Lunch ni adelah bersempena hari ulang bulan Syaza+Saufi yang ke-6 bulan..hihihi..


ni la pasangan bahagia tuh..hee~~

Café ni sgt comel, kerusi dia kaler2 n lantai dia punye decoration ade words..tapi I terlupa nak snap picture environment café ni…well, eksaited sgt nak makan plus tyme tuh sgt2 la lapar..haizz..sempat snap pic kami2 n makanan2 jek..ehehe…cafe ni sediakan western food such as steak, spaghetti, chicken chop, lamb chop plus ade jugak menu nasi.. harga dia plak, biase la utk standard western food kan..kalo set steak dia min rm16.90 and can reach until rm40++..


Chicken Maryland

  Pineapple Fish

Steak Blackpepper


Selain tu, ade jugak side order dia..


 potato pe tah :) 

Mexican Wing

Ape yg spesel kat café ni ialah coffe dia yg comel2 tuh..korang bley pilih decoration yang korg nak kat coffe tuh..
 coffee mereka =p

 hot chocolate!!

mereka + coffee

Picture of us having fun lunch there..ehehehe..





View kat luar Monsta Café tuh…





After almost 3 hours kat Monsta Café, we all window-shopping kat Sutera Mall…Before balik UTM kitorang having dessert at Tutti Frutti Sutera Utama..Yap, da same Tutti Frutti I went before…but on last Saturday xbnyak sgt flavour yg I suke like last tyme I went there J So, I ambik sket jek..ehehe..sket ker? RM 19++ jugak la :-p


 guess!!which one is mine??

 bahagia lagi!!

 awang-saufi

 cejuknye froyo nih..

syaza-me

Snap picture before went back to UTM…


thanx to da 3 of you..I am having so much fun on that day!!!My stomach thanks all of u..heee~~

No comments:

Post a Comment